Vilde med energiture i Thy

På baggrund af flere forespørgsler fra landsorganisationen arrangerede den lokale Ingeniørforening IDA Thy Mors en guidet energitur i Thy for foreningens medlemmer i Nordjylland. Pladserne blev hurtigt udsolgte, og for at imødekomme de mange interesserede blev der arrangeret en ekstra tur.

 

På programmet var et besøg ved Det Nationale Testcenter for Store Vindmøller i Østerild, hvor gæsterne i bus kom helt tæt på kæmpe vindmøllerne. Bagefter gik turen til Frøstrup Kro, hvor de kunne nyde aftensmaden inden den efterfølgende rundvisning i demonstrationshuset Energipunkt Frøstrup.

 

På de to ture deltog tilsammen 87 gæster – heraf var 1/3 lokale medlemmer, mens den store gruppe kom fra det øvrige Nordjylland. Enkelte havde endda taget vejen helt fra Fyn for at opleve energien i Thy.

 

Leif Amby fra IDA Thy-Mors er rigtig glad for den store interesse, der har været for turene. – Jeg håber, at vi får flere af sådanne arrangementer i fremtiden – siger Leif Amby og fortsætter – Det vi vil arbejde frem mod, og som vi også hører er ønsket fra vores medlemmer, er at give arrangementerne endnu større faglig tyngde.