Thy og Mors rigt repræsenteret til klimatopmøde i København

Copenhagen Climate Exchange i Øksnehallen. COP15 i Bellacentret  og Dansk Industri´s messe i Forum får alle besøg af repræsentanter fra Thy og Mors, når FN’s klimatopmøde sætter København på den anden ende i perioden 3. til 18. december.

Thisted Kommune og KLIMALØSNINGER Thy & Mors har en fælles stand på Copenhagen Climate Exchange i Øksnehallen, hvor Danmark Naturfredningsforening inviterer til klimamesse i dagene fra den 3. til 6. december.
Messen i Øksnehallen ved DGI-byen er den mere folkelige tilgang til klimadebatten. Der er eksempelvis offentlig adgang til de mere end 300 organisationer, innovative virksomheder og oplægsholdere fra hele verden, som mødes for at fortælle og udveksle ideer og for at sende et budskab til COP15-forhandlingerne.

COP15
FN’s officielle klimatopmøde, COP15, løber af stablen i dagene fra den 7. december til den 18. december. Her er det også lykkedes for KLIMALØSNINIGER Thy & Mors at få en stand i Bellacentret, hvor de to kommuner er inviteret med så de kan præsentere sig for topmødets  delegerede og de flere tusinde pressefolk fra hele Verden, som er akkrediteret til COP15.

Bright Green Expo
Sidst men ikke mindst så deltager Nordisk Folkecenter for Vedvarende Energi, Ydby, på Dansk Industri´s messe, Bright Greeen, der afholdes i Forum i dagene 12. og 13. december.
Denne messe sætter fokus på de mange klimavenlige teknologiske løsninger, der udbydes af danske virksomheder.

Udstillingsvindue for Thy og Mors
”Thy og Mors er førende på klimaområdet i Danmark. Næsten alle former for vedvarende, co2 neutrale energiløsninger findes her. Området er derfor et perfekt udstillingsvindue, hvor  resten af Verden kan se, hvad vi kan i Danmark. Vi håber selvfølgelig, at vi ved at være massivt til stede i København også kan få sat yderligere fokus på både de mange ”Energiske Thyboere” og mulighederne for bosætning og erhvervsudvikling i Thy og Mors”, siger Jan Krogh, Erhvervs og Udviklingschef i Thisted Kommune.