Thistedmodellen

Thistedmodellen:

  • Mennesker
  • Økonomi
  • Teknologi

I Thisted Kommune er mennesker, økonomi og teknologi de væsentligste elementer, når udfordringen på klimaområdet løses. Den rigtige kobling giver politikere, virksomheder og borgere i almindelighed viljen til handling.

Som sådan er Thisted Kommune et levende eksempel på, at planlægning og udnyttelse af bæredygtig teknologi kan lade sig gøre. Men Thisted Kommune er også et eksempel på, at klare økonomiske fordele baner vejen.

Sidst men ikke mindst er Thisted Kommune et eksempel på, at kontakt og en konstruktiv dialog mellem mennesker, er det, der får tingene til blomstre og gå op i en højere enhed.

Udfordringen på klimaområdet er et globalt fænomen. Løsningen findes lokalt. Det starter det sted, hvor mennesker finder de rigtige løsninger og handler!

I Thisted Kommune har vi gjort det, som alle andre i princippet også kan gøre. Og vi gør det fortsat. Thisted Kommune udmærker sig ved at være et eksempel på, at vi rent faktisk har en model, som på en række centrale områder gør os i stand til at løse klimaudfordringen.