Thisted til Nordic Climate Solutions

Erhvervs- og udviklingschef Jan Krogh fra Thisted Kommune deltog i den vigtigste internationale klimakonference på dansk grund i år sammen med KLIMALØSNINGER Thy & Mors.

Bella Center i København var den 25. og 26. november vært for Nordic Climate Solutions, hvor centrale medlemmer af industri og regering deltog. Der var deltagere der interessemæssigt strakte sig fra Klima- og Energiminister Connie Hedegaard til Jeremy Oppenheim fra McKinsey & Co og de gav alle deres bud på en strategi for at løse klimaudfordringerne gennem blandt andet vedvarende energi.
KLIMALØSNINGER Thy & Mors afholdt sammen med Thisted Kommune et seminar med titlen: “Lokalt initiativ – Kommunal opbakning.”  Under hele konferencen arbejdede Jan Krog sammen med Bertel Bolt-Jørgensen og HP Korsgaard fra KLIMALØSNINGER Thy & Mors i messestanden på konferencens markedsplads. Her var Erhvervs- og udviklingschefen med til at sprede budskabet om den (næsten) CO2-neutrale kommune. Messestanden blev blandt andet besøgt af Hunter Lovins President og stifter af Natural Capitalism Solutions.