Lej en elbil

Skal naturen rigtigt opleves, skal du have lydene med. Det får du, når du lejer en smart elbil. Læs mere om at leje en elbil her.

Udlejning administreres af:
Thy Turistbureau
Store Torv 6, 7700 Thisted
Tel.: +45 97 92 19 00
www.visitthy.dk
info@thy.dk

  • Bil: Peugeot iOn
  • Rækkevidde: ca. 100 km
  • Leje pr. dag DKK 200,-
  • Hjemmeside: Rent a Green Car

 

Du hører

vindens susen i trækronerne, lærkens sang over de åbne marker og vindmøllevingernes susen, når du kører med nedrullede vinduer i den helt lydløse Peugeot iOn.

Lej en elbilUdlejning af elbiler i Thisted giver dig mulighed for at prøve én af fremtidens transportformer.

Fra vindmølle til elbil

Thisted Kommune er storproducent af vindmøllestrøm. Derfor er det oplagt, at vi her også har taget elbilerne til os.

Der er etableret et stort netværk af campingpladser, restauranter, hoteller og butikker, hvor du kan få din lejede elbil opladet, mens du f.eks. nyder en god frokost lavet med lokale produkter.

iOn – En lille moderne bil

iOn opfylder alle komfortkrav, der normalt stilles til en bil i mikroklassen. Her er elbetjente sideruder og spejle, klimanlæg, isofix-beslag til børnesæder, ABS-bremser og stabilitetskontrol – og meget mere. Det gør iOn til den perfekte repræsentant for denne generations elbiler med alt, hvad dette indebærer.

Få en oplevelse med elbilen

Med en rækkevide på godt 100 km afhængigt af, hvordan du kører, er elbilen klart tænkt som endnu en aktivitet, som du kan opleve i Thisted Kommune.

Elbiler er et strålende supplement til vores benzinbiler, og vi håber, at du vil udnytte muligheden for at prøve én af fremtidens transportformer allerede i dag.