Den grønne bølge

48 af verdens allerbedste windsurfere besøger Klitmøller mellem den 17. og 23. september til Kia Cold Hawaii PWA World Cup. Thisted Kommune er sponsor for arrangementet og vi vil bruge vores involvering til at sætte fokus på bæredygtighed, natur og grøn energi.
Normalt tænker arrangører ikke særligt længe over bæredygtighed, når de samtidigt skeler til nødvendigheden af sorte tal på bundlinjen. Vi vil sammen med Cold Hawaii PWA World Cup vise, at grøn samvittighed og succes ikke udelukker hinanden. Tværtimod er det nødvendigt at arrangementer som dette har totalt fokus på ikke at belaste det miljø, der giver forudsætningerne for, at vi kan nyde de utrolige surferes akrobatiske manøvrer.

Den Grønne Tråd

Thisted Kommune er på plads i Klitmøller for at fortælle om bæredygtighed og den Grønne Tråd. Thisted er næsten selvforsynende med vedvarende energi i den offentlige forsyning, hvilket gør os til Danmarks førende klimakommune. Samtidigt har vi en storslået natur, eksemplificeret med Danmarks første nationalpark, der er en nødvendig oplevelse for alle. Som guide for dine oplevelser med natur og energi, har vi i Thisted lavet en smartphone app til IOS og Android, som du kan downloade. Den kan under Cold Hawaii PWA World Cup guide dig rundt i Klitmøller, og har du mod på mere, kan du leje én af de smarte elektriske Green Cars for kun kr. 300,- i døgnet og tage på opdagelse i Thy.

Surf på din smartphone

I forbindelse med Cold Hawaii PWA World Cup har vi endnu engang opdateret vores app. Det betyder blandt andet at der er kommet et nyt spil til blandt dem du kan åbne ved at svare på quiz-spørgsmål. Vi synes selvfølgelig, at du skal hente hele app’en, men er du utålmodig efter at komme ud på de virtuelle bølger kan du hente vores surferspil Win’ Surfer til Android og IOS

Naturpleje

Den Grønne Tråd handler også om naturpleje. Derfor kan du under Cold Hawaii PWA World Cup tage ud med en af vores dygtige naturvejledere og opleve, hvordan vi passer på naturen i Thisted Kommune.

18-09-2012 kl. 10:30

Hjælp kysten og havfuglene. Vær med til at sætte fokus på affald fra havet og rens kysten omkring Klitmøller. Hvem laver den største bunke af affald?

Mødested: P-plads for enden af Trøjborgvej, Klitmøller, 7700 Thisted.

20-09-2012 kl. 10:30

Hærg klitheden, den trænger! Gå amok med ørnenæb, sav og de bare næver: hjælp den Nordatlantiske klithede mod truslen fra Bjergfyr og andre invasive arter. Og lær om naturen lige omkring Klitmøller.

Mødested: krydset mellem Vangsåvej og Trøjborvej, Klitmøller, 7700 Thisted. Parkering ved p-pladsen på Vangsåvej.